YOU CAN GET ALL

Wednesday 23 March 2011

Fukushima Nukleáris megdöbbent a világ ...

untaianberita

VIVAnews - Zseblámpa nem igazán segít világítja meg egy sötét sikátorban, hogy megy keresztül. Plusz a súlyos teher az oxigénpalack és anti-sugárzás hő a ruhát viselnek, a helyzet rendkívül kényelmetlen.
Sőt, az anti-suit sugárzás, hogy csak a név egyedül. Valójában, ruhát, hogy védi a kis-től sugárzási veszélyek.
De nem panaszkodom egyáltalán ki a szájukat. Sőt, ők fogadási életüket ezen a helyen. Minden második, robbanás és a sugárzás volna ölni őket. Ha nem hal meg azonnal, sokan szörnyű betegség már vadászott rájuk a következő 20-30 évben, vagy még gyorsabb annál.
"Megcsináljuk egy öngyilkos küldetés. Fogadunk el ezt a sorsot, mint kap halálos ítéletet", így a tartalma egy rövid üzenetet a munkavállaló családtagja.
Volt 200 dolgozó a Atomerőműben (NPP) Dai-ichi Fukushima, aki önként dönt, hogy élni veszélyes helyeken. Igyekeztek kihűlni a nukleáris reaktor éppen köpött sugárzás keretein belül az elképzelhetetlen, és figyeljük rajta a második a második.
Felosztották maguk négy műszakban, minden csoport 50 fő.Gyakran nevezik, a Fukushima Ötven, 50 rendkívüli emberek, akik készek meghalni.
A cég, ahol dolgoznak, Tokió Erőmű Rt (Tepco) szerint a New York Times, nem volt hajlandó kiadni az ügyben érintett munkavállalók, akik túlélik ott. Tepco azt mondta, hogy csak a kijelölt szivattyú tengervíz, és folyamatosan a reaktor hűvös. Ugyanakkor, figyelemmel kísérése sugárzási szint segítségével egy kis nyomtávú, hogy hozzák, mérésére sugárzás nukleáris létesítmények megsérült.
Még ennél is fontosabb, ők is feladata, hogy megtalálják a módját a nukleáris mag eszközök nem vesznek részt a robbanás többször elpusztították néhány nappal ezelőtt. Mert, ha ez megtörténik, az eredmény végzetes volt. Radioaktív anyagokat is terjed széles körben. "Küzdelem a fáradtság és éhgyomorra, mi erőt magunkat folyamatosan dolgoznak," írta az egyik a munkavállalók, Michiko Otsuki, az interneten.
New York Times azt írta, 200 dolgozó, aki él, ez nem egy bátor fiatal férfiak, akik megfelelő szakértelemmel és nagy tudást a nukleáris. Nem minden vezetők, akik felelősek a műveletek reaktor. Ezek az öregek, a munkavállalók és a tűzoltók egy kicsit - csak fél évig - nyugdíjba vonul.
Tehát, még ha ki vannak téve a sugárzásnak, ahogy remélték nem érzi a betegség, hogy aláásná a szervezet 20-30 év múlva. Azt várják, hogy meg kell hívni az isteni, mert a régi kor, nem a leukémia, szürkehályog, és a rák.
Bent a nukleáris üzem, sugárzási szint a 1000 milliseverts (mSv) egy óra alatt. Nem volt világos, hogy mennyi sugárzás által elnyelt a munkások. Egyértelmű, Japán és az Egyesült Államok meg a biztonságos határérték sugárzás, hogy egy személy kaphat mindössze 50 mSv / év. A sürgősségi helyzetek, mint ez, a japán egészségügyi minisztérium lehetővé teszi, hogy akár 250 mSv sugárzás, ez is a legnagyobb.
És a munkavállalók kezdett el dobálni ki, egyenként. Ettől úgy döntött, hogy felfüggeszti a hatalom, öt-uk számolt be, hogy meghalt, két hiányzó és 21 ember megsérült.
Millió más él Ki harcol ezeket a munkavállalókat, az életükkel, hat nukleáris reaktorok. Három már felrobbant a hűtési folyamat. Felváltva, folyamatosan ellenőrzik és szivattyúzás tengervíz kihűlni a reaktor, hogy megakadályozzák egy nukleáris katasztrófát, és azt állította, több emberi életet.
Miután a földrengés a Richter-skála 9 és pusztító szökőár sújtotta keleti partján, Japán péntek, 11. március 2011, az elveszett életek vannak mértéktelenül. Egyik jelentése szerint az Országos Rendőr-ügynökség a japán március 16-i, 2011, a halálos áldozatok száma elérte a 3676 embert, sérült, 1990 és 7558 ember még mindig eltűnését jelentették be a 16 prefektúrák, amely végigsöpört a szökőár. A becslések, az elhunytak száma a pályán sokkal nagyobb, és fennáll a veszélye, elérheti a több tízezer ember.
És a tragédiák kétségtelenül sokszor le, ha ez nem sikerül lehűlt atomerőmű, felrobban, és terjedését a halálos radioaktív anyag jött ki.
Egy pusztító földrengés rezgéseket nukleáris infrastruktúra áll, több épületből és hat reaktorok. Ezek közül az egyik nagyon lényeges: egy óriási dízel generátorok tartani a reaktor hűtését.
Oldalon leírtak szerint JMA, cunami előrejelző rendszer kapcsolatba néhány alapvető létesítményeket Japánban. Amint a figyelmeztető lámpa, a rendszer automatikusan megállítja a vonatot, lift vezérlés, és szabályozzák a mértékét a forgalom. Nos, akkor a rendszer szintén automatikusan kikapcsolja a villamos atomreaktorok. Sajnos, ha ez megtörténik, a generátor, mint egy hát energiaszolgáltató is sérült, hogy a részecske a villamos energia összesen kiesett. Hűtés és nem katasztrofális kémek.
Három egység atomreaktorok, hogy még mindig aktív ma központjában a világ figyelmét. Ezek a reaktorok a reaktor típusától forró vizet, hogy szükség van egy bizonyos hőmérsékletet, hogy biztonságosan működjön. CNN jelentése szerint, az üzemanyag rúd (üzemanyag rudak) általában a munka hőmérsékleten 760 Celsius fok. Ha a hőmérséklet emelkedett több mint 1200 Celsius fok, az üzemanyag rudak kell majd bontani. Első forró ismét az üzemanyag rudak nem olvad. Ez olvadék fog terjedni sugárzás, még párolog a reaktor magja. Ha ez megtörténik, szörnyű katasztrófa fog történni.
Négy napon belül, három aktív nukleáris reaktor felrobbant.Reaktorblokkok egy robbantott március 12-én 2011. Egység három robbant két nappal később. És egy nappal később, pedig a készülék két felrobbant.
Japán miniszterelnök Naoto Kan volt, azonnal kijelentette, vészhelyzet-nukleáris. Összesen 170 ezer lakos, akár 20 km sugarú menekítették. Azon túl, hogy a kormány felszólította őket, az épületekben való tartózkodásra, zárja be az összes légi vonalak, és zárja be a száját egy törülközővel.
Még nem világos, hogy mi a pontos oka a robbanás. Szerint azonban az Associated Press, a robbanás történt, amikor megpróbálta tisztek kihűlni az atomerőmű reaktor számú vízhasználat. Úgy látszik, hogy a vízbe, hogy hozzon létre a hidrogén hatására az üzemanyag rudak. Az a nyomás, hogy a hatályos tiszt ki hidrogén részleges. Amikor azonban ténylegesen kibocsátott hidrogént keverve oxigén és ez robbanást okozhat.
  
Az szintű sugárzás jön ki a sérült reaktort továbbra is pöttyös.Szerint MSNBC, a március 15, 2011 sugárzás elérheti a 11 900 mSv / óra. A szakértők az Indonéziából, akik összegyűltek a nagykövetség Tokióban, azt mondta, hogy még a sugárzási szint a közeli területeken a reaktor elérte a 400.000 mSv / óra.
Dolgozó alkalmazottak is macska-egér sugárzás. Ha a csúcs, akkor félreáll. Ha esett, hogy a fejlett, a dolgok, ahogy tudott.
Sugárzás által hordozott a szél, és még beszélik, hogy elérte Tokió, a parttól 250 km-re az atomerőmű.
Vezetője az ENSZ Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ), Yukiya Amano, szerdán, kifejezte nagyon súlyos helyzet Fukushima. Amano szerint az üzemanyag-rúd egység a 4., 5. és 6. vannak kitéve a levegő és elterjedése sugárzás. Különböző országok kezdődött, amelyben felszólította a polgárok, hogy távol marad Fukushima atomerőmű, legalább egy 80 km sugarú körben.
Veszélyes, sőt. Mindazonáltal, a nukleáris volt a támasza Japán találkozón a villamosenergia-szükségleteinek napról-napra. Az adatok a Szövetség Electric Villamos Művek (FEPC) Japán, ebben az országban működik, 55 atomreaktor termelt villamos energia közel 50 gigawatt. Ez az energia hozzájárul 34,5 százalékát Japán villamosenergia-szükségletének.
Japánban, a nukleáris energia vált stratégiai prioritás 1973 óta.Számukra, a nukleáris energia bölcs választás, mert az állam Sakura nem volt sok olaj-és gázkészletek.
  
Fukushima nem volt az első nukleáris baleset Japánban. Közepén 1990-ben volt néhány nukleáris balesetek, beleértve a balesetek Tokaimura. Végtére is, a japán kormány továbbra is határozottan fejleszt nukleáris energiát.
Csernobil, Three Mile, Fukushima Fukushima tragédia azonnal emlékeztette a világ két másik nukleáris tragédia.
1986-ban, atomerőműről az Ukrán Szovjet Szociális Köztársaság (ma Ukrajna), hal hirtelen teljesítmény. Ennek eredményeként a túlmelegedés a rendszerben, több robbanás történt. Amelynek végén katasztrófa, amikor a legtöbb a nukleáris mag elolvad.
Berendezésen kívül a robbanás területen 50-szer nagyobb, mint a sugárzás Fukushima. Erős sugárzás oszlanak egész nyugati részén, a Szovjetunió, Kelet-Európa, Nyugat-Európában és Észak-Európában. A legtöbb ember Ukrajnában, Fehéroroszországban és Oroszországban is evakuálták, és 336 ezer ember, akik nem akartak visszatérni.
Ennek eredményeként a sugárzás, 31 növény-dolgozók és a tűzoltók aki akkor a helyszínen meghalt, egy hónap alatt. Nem kevesebb, mint 4000 gyermek és felnőtt szenved pajzsmirigy rákban tej elfogyasztása után a szennyezett radioaktív. A jelentések szerint, ötmillió ember által sújtott sugárzás és szenvedett több betegség, fogyatékosság kezdve a rák. Egészen a közelmúltig, a sugárzási szint Csernobilban még mindig kritikus szakaszba.
Alapján a számítás a Nemzetközi Nukleáris Esemény Skála és radiológiai (Ines), a skála a csernobili baleset ért szinten 7, a legmagasabb szinten egy nukleáris baleset.
Korábban, 1979-ben, egy hasonló baleset történt a Three Mile Island, Pennsylvania, USA. A legtöbb nukleáris központját a nukleáris erőművek is elolvadt. Szerencsére, mert a fátyol a reaktor nem volt sérült, majd átterjedt a területén, bár a sugárzás elég kiterjedt, de még mindig viszonylag alacsony tarafnya. Three Mile esetén a nukleáris balesetek kategorizált két szinten, nevezetesen a nukleáris balesetet széles lefedettség.
Hogyan Fukushima? Mivel NHK számolt be pénteken, a nukleáris ipari Ügynökség Japán emelte a skála a sugárzás szintje 5 a legmagasabb szintű a 7. Ines skála. Ez azért van, mert több mint 3 százalékát a nukleáris üzemanyag sérült és radioaktív anyagokat is szivárgott ki az üzem.
A helyzet egyre kétségbeesett eszközökkel nagykövetség Tokióban szerdán, mielőtt a nukleáris Indonézia gyűjteni 10 szakértőket, akik átlagosan szed doktori egyetemi földjén Sakura.
Ezek a szakértők, szereplő oldalon Nagykövetség, arra a következtetésre jutott, hogy a baleset a Fukushima reaktorblokkok 1-4 még mindig a skálán a 4 Ines. Ez azt jelenti, hatálya a baleset körül van Fukushima atomerőmű. Azonban ez a baleset megsemmisült a reaktor épület, tó hűtővíz tartalékok, és mert a tűz a reaktorban épületben, amely tárolja a kiégett fűtőelemek.
Még ha a nukleáris mag olvadási lép fel, a becslések szerint sugárzás nem szabadítható fel a csernobili baleset. Által jelentett oldalán a The Guardian, egyes reaktor Fukushima már 20 cm vastag acél burkolat. A hüvely még csomagolva ismét betonépületek. Tehát, ha elolvadt, a hatás nem várható, hogy túl súlyosak.
  
***
Súlyos mértéktelenül a tanfolyam belül vastag beton burkolat, ahol a munkavállalók még mindig küzdenek fenegyerek. Igyekeztek minden eszközt, minden tudták, hogy hűvös és figyelemmel kíséri a reaktorban a Fukushima atomerőmű.
"Azt hallottam, hogy felajánlotta magát önkéntesnek, bár nyugdíjba vonul, és fél év. A szemem, ne sírj ... Otthon ő látta nem az a típus, amely végre a nagy feladatokat. De ma nagyon büszke vagyok rá.És imádkozom, az ő biztonságára, "írta valaki a Twitter a @ NamicoAoto venni.
Egy önkéntes volt, a saját apja, aki 59 éves.
"Apa, kérlek, gyere vissza biztonságosan." (Kd) 

No comments:

Post a Comment