YOU CAN GET ALL

Wednesday 23 March 2011

Фукусіма ядерний світ дивовижних

untaianberita


VIVAnews - ліхтарик не допомагає висвітлити темні алеї, що вони переживають. Плюс важкий тягар цистерни кисню і анти-випромінювання тепла сукню вони носять, ситація вкрай незручно.


Крім того, анти-радіаційний костюм, який був тільки одне ім'я. Справді, одяг тільки для захисту їх небагато від радіаційної небезпеки.


Але ні однієї скарги на всіх з їх ротів. У самому справі, вони ставки своє життя у цьому місці. Кожен другий, вибуху та радіаційної міг вбити їх. Якщо ви не вмирають миттєво, багато страшні хвороби були переслідування їх у найближчі 20-30 років, або навіть швидше, ніж це.


"Ми робимо самогубства місію. Ми приймаємо це доля, як отримувати смертний вирок", так що зміст короткого повідомлення в сім'ї робітника.


Було 200 працівників атомної електростанції (АЕС), Dai-Ichi Фукусіма, які добровільно хочуть жити в небезпечних місцях. Вони намагалися, щоб охолодити ядерного реактора, що в даний час викидається випромінювання в межах неймовірне, і стежити за ним кожну секунду.


Вони розділилися на чотири зміни, кожна група з 50 чоловік. Їх часто називають, Фукусіма п'ятдесят, 50 незвичайних людей, які готові померти.


Компанії, де вони працюють, Токіо електростанції Co (TEPCO) відповідно до New York Times, відмовилися розкрити особистість працівників, які виживають там. TEPCO сказали, що вони призначаються тільки для перекачування морської води і тримати реактора прохолодно. У той же час, для контролю рівня радіації за допомогою невеликої датчик, який вони приносять, для вимірювання випромінювання в ядерних установок були пошкоджені.


Що ще більш важливо, вони також доручено знайти шляхи для ядерних пристроїв основний не беруть участь у результаті вибуху зруйновано декілька разів кілька днів тому. Тому що, якщо це станеться, результат був фатальним. Радіоактивний матеріал може поширюватися в широких масштабах.
"Боротьба втома і порожній шлунок, ми змушуємо себе продовжувати працювати", пише один із його працівників, Мічіко Оцуки, в Інтернеті.


New York Times пише, 200 робітників, які живуть це не хоробрих молодих людей, які мають досвід і високі знання про ядерну. Не всі керівники, які несуть відповідальність за операції реактора. Вони старі, робітники і пожежні трохи довше - не до півтора років - піде у відставку.


Таким чином, навіть якщо вони піддаються впливу радіації, вони сподівалися, не буде відчувати себе хворобу, яка може підірвати їх тіла 20-30 років. Вони сподіваються, що було називати його чайник через старість, не тому, лейкемія, катаракта, рак.


Усередині атомної станції, рівень радіації досягло 1000 milliseverts (мЗв) протягом однієї години. Було неясно, як багато випромінювання поглинається працівників. Ясно, що Японія і Сполучені Штати встановили безпечна межа випромінювання, що людина може отримати тільки 50 мЗв на рік. Для таких надзвичайних ситуаціях, як ця, японським міністерством охорони здоров'я дозволяє робити до 250 мЗв випромінювання, він також має максимум.


І робітники почали переривають, один за іншим. З цього вирішили залишитися на владу, п'ять з них померли, двох зниклих без вести і 21 отримали поранення.


Мільйони інших життів
Хто бореться за цих працівників, з їх життям, шість ядерних реакторів. Три були вибухнула в процесі охолодження. Альтернативи, вони контролюють і насосних морської води для охолодження реактора для запобігання ядерної катастрофи і стверджував, більше людських життів.


Після землетрусу за шкалою Ріхтера 9 і руйнівними цунамі на східному узбережжі Японії на п'ятницю, 11 березня 2011 року, загиблих є понад усяку міру. За даними доповіді Національне поліцейське управління Японії, як від 16 березня 2011 року, число загиблих досягло 3676 чоловік, поранено 1990, і 7558 людина все ще вважаються зниклими без вести в 16 префектурах яка прокотилася цунамі. За оцінками, число убитих на полі набагато більше, і є побоювання, може досягати десятків тисяч людей.


І загибель людей, безсумнівно, буде у багато разів, якщо він не охолодженням АЕС, вибухнути, і поширення смертельного радіоактивної речовини вийшов.


Це руйнівний землетрус коливань ядерної інфраструктури, яка складається з кількох будівель і шість реакторів. Одним з них є дуже важливим: гігантські дизельні генератори тримати охолодження реактора.


Як зазначено на стор СОУ, цунамі системи раннього попередження, щоб зв'язатися з деяких життєво важливих об'єктів в Японії. Як тільки попереджувальні світлові сигнали, система буде автоматично зупинити поїзд, управління ліфтом, і регулювати швидкість руху. Ну, тоді система також автоматично відключить електрику в ядерних реакторах. На жаль, коли це відбудеться, генератор в якості резервного постачальника енергії також пошкоджені таким чином, щоб потік електрики кинув в цілому. Охолодження не вдалося, і катастрофічні шпигунів.


Три одиниць ядерних реакторів, які все ще активні в даний час центр світової уваги. Такі реактори типу реактора гарячої води, які вимагають певної температури, щоб працювати безпечно.
Як повідомляє CNN, твелів (тепловидільних елементів) нормально працювати при температурі 760 градусів за Цельсієм. Якщо температура підвищується до більш ніж 1200 градусів Цельсія, паливних стрижнів буде порушена. Отримання гарячої знову, паливних стрижнів буде танути. Це розплаву буде поширюватися випромінювання, навіть для випаровування реактора. Коли це трапляється, жахливі лиха не трапиться.


Протягом чотирьох днів, три активних ядерний реактор вибухнув. Реакторних установок одна вибухнула на 12 березня 2011 року. Група три вибухнули два дні по тому. А днем ​​пізніше, включити пристрій двох, що вибухнула.


Прем'єр-міністр Японії Наото Кан був негайно оголошена надзвичайною ситуації від ядерної зброї. У загальній складності 170 тисяч жителів майже в радіусі 20 км були евакуйовані. Крім того, уряд настійно закликав їх залишатися вдома, закрити всі повітряних лініях, і закрити рот рушником.


Поки не ясно, що точна причина вибуху. Однак, на думку Associated Press, вибух стався, коли офіцери намагалися прохолодно АЕС реактор номер один використання води. Мабуть, вони входять у воду, щоб створити водню при впливі на паливних стрижнів. Кількість тиску, щоб змусити співробітника видається водню частково. Однак, коли він фактично виділився водню змішані з киснем і викликати вибух.


Рівень випромінювання, що йде зі зруйнованого реактора був ще плямисті. За даними MSNBC, на 15 березня 2011 випромінювання може досягати 11 900 мЗв / год. Експерти з Індонезії, які зібралися в посольстві в Токіо, сказав, що навіть рівень радіації в районах поблизу реактора досягла до 400 тисяч мЗв / год.


Співробітники, що працюють навіть в кішки-мишки з випромінюванням. Якщо пік, вони крок убік. Якщо впав, вони просунулися, робити речі, як міг.


Радіаційна розносяться вітром і навіть за чутками, досягли Токіо, відстань в 250 км від АЕС.


Глава ООН Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), Юкія Амано, в середу, висловив дуже серйозна ситуація у Фукусіма. Амано сказав паливних стрижнів в 4 групи, 5 і 6 були виставлені повітря і поширення випромінювання. Різні країни стали називати на громадян залишитися осторонь від Фукусіма АЕС, принаймні до радіусу 80 км.


Небезпечні, дійсно.
Однак, ядерні був основним Японії в засіданні потреби в електроенергії їх день у день. Дані Федерації електроенергетики компанії (СПК) з Японії, ця країна працює 55 ядерних реакторів вироблення електроенергії майже на 50 гігават. Ця енергія сприяє 34,5 відсотка потреб Японії в електроенергії.


У Японії, ядерна енергія стала стратегічним пріоритетом з 1973 року. Для них, ядерна енергія є мудрим вибором, тому що держава Сакура не було багато нафти і газу.


Фукусіма була не перша ядерна аварія в Японії. У середині 1990 року, було кілька ядерних аварій, включаючи аварії Tokaimura. Зрештою, японський уряд продовжує твердо розвивати ядерну енергетику.


Чорнобиль, Три Майл, Фукусіма
Фукусіма трагедії одразу ж нагадали світу на двох інших ядерних трагедії.


У 1986 році АЕС в Української Радянської Соціалістичної Республіки (нині України), вмирають раптово влади. У результаті перегріву в системі, кілька вибухів сталося. Найвища точка катастрофи, коли більша частина ядерного розплаву активної зони.


Радіаційна поза доменною області в 50 разів більше, ніж випромінювання в Фукусіма. Високий рівень випромінювання розкидані по всій західній частині Радянського Союзу, Східної Європи, Західної Європи та Північній Європі. Більшість людей в Україні, Білорусі та Росії були евакуйовані, і 336 тисяч чоловік з яких вважали за краще не повертатися.


У результаті впливу радіації, 31 працівників заводу і пожежників, які потім на сцену помер протягом декількох місяців. Цілих 4000 дітей і дорослих, страждаючих від раку щитовидної залози після вживання молока, зараженого радіоактивним. Як повідомлялося, п'ять мільйонів чоловік, що постраждали від радіації і страждав поруч захворювань, починаючи від інвалідності до раку. До недавнього часу рівень радіації в Чорнобилі все ще знаходяться в критичній стадії.


На підставі розрахунку міжнародних ядерних і радіологічних подій шкала (INES), масштаби аварії на Чорнобильській АЕС досягла рівня 7, самого високого рівня за ядерної аварії.


Раніше, в 1979 році Аналогічна аварія сталася у Три-Майл Айленд, штат Пенсільванія, США. Більшість ядерних ядра в атомних електростанцій також розтанув. На щастя, тому що завіса реактор не був пошкоджений, а потім поширилася на територію, хоча випромінювання достатньо великий, але tarafnya ще порівняно низький. Три-Майл разі ядерних аварій категорії двох рівнях, а саме ядерна аварія з широкій зоні покриття.


Як Фукусіма?
Як NHK повідомила в п'ятницю, ядерної промислової безпеки агентства Японії підняв масштаб випромінювання на рівні 5 високому рівні 7 в Інес шкала. Це тому, що більш ніж 3 відсотки від ядерного палива був пошкоджений і радіоактивних матеріалів просочилася з рослин.


Ситуація стає все більш відчайдушні кошти в посольстві в Токіо в середу перед ядерною Індонезії зібрати 10 експертів, які в середньому беруть докторську ступінь в університеті в землю "Сакура".


Ці експерти, що містяться на сторінках Посольства, зробив висновок, що аварії в Фукусіма реакторних установок від 1 до 4, як і раніше в масштабах від 4 Інес. Тобто, сфера аварії, як і раніше навколо Фукусіма АЕС. Однак, ця аварія зруйнувала будівлі реактора, ставок охолодження запасів води, і причиною пожежі в будівлі реактора в якому зберігається відпрацьоване паливо.


Навіть якщо ядерна плавлення основного відбувається, передбачається, що випромінювання не буде випущений аварії на Чорнобильській АЕС. Повідомив сторінці The Guardian, кожен реактор в Фукусіма має 20 см товщиною корпуса сталі. Оболонка ще загорнутий знову бетонних будинків. Таким чином, навіть якщо розтанув, впливу не очікується, буде дуже важким.


***


Важкі незмірно курсу всередині бетону товщиною корпуса, де працівники все ще борються сміливця. Вони перепробували всі засоби, все, що могли, для охолодження та моніторингу реактора на Фукусіма АЕС.


"Я чув, що він запропонував себе добровільно, хоча він подасть у відставку з половиною років. Мої очі не плач ... Удома він розглядається не тип, який може виконати великі завдання. Але сьогодні я дуже пишаюся ним. І я молюся за свою безпеку ", пише хтось на Twitter з @ рахунок NamicoAoto.


Один доброволець був його власний батько, який був 59 років.


"Тату, я прошу вас, вертайтеся безпечно".
(Kd)

No comments:

Post a Comment